Bankhoezen voor de Vimle serie van Ikea

Bankhoes Milos Hoge arm
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

bankhoes-Milos-Ektop-serie-IkeaWil je een gezellige en modieuze ruimte in je woonkamer creëren met de Ikea Vimle bankenserie? Heb je jonge kinderen of huisdieren rondlopen die hun vieze pootjes er niet vanaf kunnen houden? Maak je geen zorgen – wij dekken je (letterlijk)!

Met bankhoezen die passend zijn voor de Vimle serie van Ikea kun je je favoriete loungeplekje een stijlvolle upgrade geven en het tegelijkertijd beschermen tegen alledaagse vlekken en slijtage. Lees verder om meer te weten te komen over deze bankhoezen.

Waarom is de Vimle serie van Ikea zo populair

Vimle banken bieden niet alleen een compacte en aantrekkelijke zitoplossing, ze zijn ook gunstig geprijsd en hebben goed gevulde kussens. We horen vaak dat klanten op zoek zijn naar een luxere uitstraling voor deze populaire Ikea-serie en wij hebben daar de perfecte oplossing voor: een bankhoes. Kies een kleur of design dat past bij je humeur of het seizoen en creëer een nieuwe uitstraling voor je bank of fauteuil. Zo makkelijk is het!

Voor elke bank of fauteuil uit Vimle serie van Ikea een geschikte hoes

kwaliteit uitstekendIn de Vimle serie vind je voor elke bank of fauteuil een passende hoes. Maar als je op zoek bent naar de meest perfecte pasvorm voor je Vimle bank, ga dan voor de bankhoes Milos! En omdat deze serie zo populair is, zijn er maar liefst 17 verschillende kleuren én fijne of grove structuren om uit te kiezen.

Maar er zijn meer opties die bij de Vimle collectie passen. De Milan bankhoezen zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling en zijn van hoge kwaliteit – bovendien hebben ze het Oeko-Tex Keurmerk. Dus waar wacht je nog op? Geef je Vimle bank de upgrade die hij verdient met de perfecte bankhoes!

Waarom zou je een hoes van Bankhoes-Expert kopen?

De bankhoezen worden stuk voor stuk in Europa gefabriceerd met oog op het milieu en duurzaamheid. Als je zoekt op “bankhoes” zul je een oerwoud aan zoekresultaten vinden, variërend van prijs en kwaliteit. Let op, er zijn ook goedkope varianten die veelal worden geproduceerd in China of India. Echter, deze landen focussen minder op duurzaamheid en milieu, nog los van de erbarmelijke omstandigheden waaronder de productie plaatsvindt.

Veel Oosterse meubelhoezen zijn gemaakt van polyester, met als nadeel dat ze statisch en zweterig zijn. Dit geeft een oncomfortabel gevoel bij het zitten. Helaas is hier weinig aan te doen. Het kan soms helpen om de hoes te wassen of de luchtvochtigheid in huis te verhogen, maar een klantentip is om een stuk aluminiumfolie tussen je bank en de hoes te stoppen.

Het Oeko-Tex Keurmerk

keurmerkDe bankhoezen van bankhoes-expert.nl zijn van zeer hoge kwaliteit en dragen het Oeko-Tex Keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We gebruiken uitsluitend materialen die het milieu ontzien en absoluut niet schadelijk zijn.

Onze productieprocessen voldoen aan de strengste eisen van de Europese Unie. Zo dragen wij bij aan de toekomst van het milieu en van onze kinderen. Kortom, bankhoezen van bankhoes-expert.nl zijn niet alleen mooi, maar ook verantwoord en duurzaam!

Samenstelling bankhoezen Milos & Milan

Als het gaat om goedkope meubelhoezen, bevatten deze doorgaans veel polyester. Dit resulteert al snel in hoezen die statisch en zweterig zijn, en weinig comfort bieden. Maar dit geldt niet voor onze bankhoes Milan en Milos hoezen. Deze hoezen zijn vervaardigd van ademend katoen, wat zorgt voor een rijk zitcomfort. Daarnaast zijn ze gemaakt van dikke, robuuste jacquard stof. Hierdoor bieden ze je bank de optimale bescherming.

Kies voor onze comfortabele en kwalitatieve meubelhoezen en geniet van een mooie en beschermde bank.

Onze bankhoezen zijn:

  • Best beoordeeld door tevreden klanten
  • Milieuvriendelijk, met het Oeko-Tex keurmerk
  • Voorzien van een gepatenteerd pattern fit systeem
  • Voorgevormd, elastisch en met een fraaie pasvorm
  • Eenvoudig in de was: machine-wasbaar op 30 graden
  • Antistatisch
  • Ideaal voor thuis en op reis, zoals in caravans en vakantiehuizen
  • Extra voorgekrompen om perfect te passen
  • Zeer rekbaar en flexibel
  • Gratis kleurstalen verkrijgbaar via info@bankhoes-expert.nl

Dit alles maakt onze bankhoezen een betrouwbare en duurzame keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

Vragen of opmerkingen?

vragenOnze specialisten staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Je krijgt persoonlijk advies op maat en ontvangt enkele kleurstalen om rustig de beste keuze te maken.

Maak je geen zorgen als de hoes niet helemaal perfect past. Wij passen deze graag voor je aan. Wij bieden hoogwaardige bankhoezen van perfecte kwaliteit en pasvorm.

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje en laat ons je verder helpen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *